torstai 22. tammikuuta 2015

Muumipapan muuttoshow

Me saatiin tänään lähtöpassit teholta - eli tämä on hyvä päivä. Yksi parhaista, koska se kertoo että kaikki on hyvin.

Kilautin heti herättyäni kuuden jälkeen teholle ja kaikki oli kunnossa. Muumien katsomisen sijaan tyttö oli järjestänyt yksityisempää katsottavaa ja nukkunut ihan koko yön. Hän itse asiassa nukkui vielä soiton aikoihinkin.

Rääpiskö odottelikin meitä aamukasin aikoihin silmät punaisina. Hetkeä aiemmin oli otettu keuhkokuva ja nappula oli käynyt istumassa, eikä elämä ole kuiten aivan tuskatonta halkaistulla rintakehällä. Mutta pian beibin mieli piristyi kun hän sai pillimehua koneistoon ja äidin kännykästä palikat soimaan. Aamun vierailuaika on vain tunnin mittainen, joten ihan liian pian poistuimme osastolta.

Sain aamutuimaan vahvistuksen, että ihanaiset Lehtipisteen ihmiset ovat ottaneet avunpyyntöni todesta ja tehon omaisten huoneeseen tulee huomenna luettavaa. Tähän saakka siinä kopissa on ollut vuoden 2012 Gloria (saakohan Vickan tytön vai pojan?) sekä HUS:sin henkilöstölehti Husari (painehaavojen hoito ja valtakunnallinen painehaavapäivä). Vaikka me itse päästiin tänään pois siitä kamarista, on helpottavaa tietää että huomisesta alkaen sinne jäävillä porukoilla on tuoretta tekemistä. Kaunis kiitos Rannan Kaisalle ja kollegoilleen.

Puoli kahden vierailuaikaan lähdimme taas notkumaan omaisten huoneen ovelle. Sisäpuhelimen kautta hoitaja ilmoitti että bebe siirretään ihan pian ja saamme lähteä saatille :) Huoneessa tosin nappula oli päättänyt vastustaa ylenpalttista hoppua ja veteli sikeitä hoitajan sylissä - hänen oli ollut tarkoitus vaan nostaa tyttöä sen verran että tehon sänky vaihdetaan osaston sänkyyn mutta nappula päätti ottaa tirsat kun kerran pääsi jonkun syliin. Hoitaja vaihtui äitiin ja sain pidellä muutaman hetken umpiunista rento-reginaa ennen kuin oli aika lähteä ajamaan sänkyrallia.

Osastolla neljä tirppa sai huoneen ja jäätelöä kontrollien jälkeen ja sitten olikin sopiva aika antaa luonnon hoitaa toipumista parhaalla mahdollisella tavalla: unella. Nyt se pirpana köllöttelee tuossa kyljellään ja nukkuu levollista pikkutyttöjen unta. Täydellistä <3
1 kommentti:

  1. Hyvinhän homma tuntuu etenevän.
    Kriittisimmät ajat lienee jo ohitettu ja toipumista kohti matka käy.

    Mulla on tapana toimittaa terveyskeskukseen tjms paikkaan lukemani laatulehdet just tosta syystä. Kovin monen vuoden ikäisiä ei viitti edes ajantappomeinigissä lueskella.

    VastaaPoista