keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Kuvapläjäys

Koska minä ja tietokoneet emme tule toimeen keskenämme, panen kuvat yhtenä ryöppynä tulemaan. Edellisillä kerroilla blogger on niellyt osan tekstistä jos olen mennyt erehdyksissä lisäämään kuvan jälkikäteen.

Ehkä kaikella on syynsä, myös sillä että menin naimisiin mikrotukihenkilöni kanssa. =)


Mutta meilläpä onkin diagnoosi, mikä sinun tekosyysi on?

Maalta ollaan ja sen huomaa.. Prinsessaleikit ei kiinnostaneet kun leikkihuoneessa oli traktori 29.4.


Minä en välitä vaikka muualla Helsingissä valot himmenevät, kunhan nämä aparaatit pysyvät virrassa kuva otettu 30.4. ensimmäiseltä käynniltä tehollaArsenaali vähän kauempaa.
Vasemmalta lukien maalaisjärjellä ja epävirallisilla termeillä: sydänmonitorit, hengityskone, kaksi lääketolppaa ja veri+muuta suoneen laitettavaa - etualalla beibi

Vanhempien viihtyvyyten on panostettu, tuossahan on kaikki mitä tarvitaan - käsidesi, nenäliinat ja ihana viherkasvi. Ja kaikkia niitä tarvitaan tuossa huoneessa (tehon odotushuone)


Ja tämä on tältä päivältä. Kasvoihin on noussut turvotusta, hengitysputki on otettu kurkusta pois ja vaihdettu ylipaineviiksiin. Nyt jäljitetään sitten kuumeen syytä ja pidetään nuppu elossa siihen saakka että kuume laskee ja keuhkojen sutut häviävät.

1 kommentti:

  1. Luoja tota piippistä - ihana likka :D
    Ja hurrrrja määrä noita masiinoita, mutta tuikitärkeitä myllyjä!

    tsemppiä ja edelleen täällä ollaan kaikki raajat ristis, että sutut katois ja homma skulais parhaiten mahdollisten lopputulosten tyyliin!

    VastaaPoista